clear
 • WHIS Competition
 • WHIS Wireless
 • WHIS Original
 • WHIS Original Duo
 • WHIS Original Multi
 • WHIS Zubehör
 • Benutzererfahrungen

  Because of the safety of our website (spam messages) will your message placed in the guestbook after 1 hour
  hendriks 29-07-2019 um 13:34:58

  we gebruiken de whis competitionset nu een jaar en het gebruik ervan is gewoon geweldig. Je hebt totaal geen last van ruis , geen gekloot om de juiste frequentie of kanaal te zoeken ,want dat gaat helemaal automatisch met deze set. Het enige wat je moet doen is hem aan zetten en je geluidsvolume instellen. We hebben van de week contact gezocht met whis vanwege een klein mankement , daarna het setje opgestuurd naar ze en binnen 2 dagen kregen we het setje alweer zonder mankement terug gestuurd. Je word per mail keurig snel beantwoord en geholpen. Kortom een aanrader om dit setje te kopen.

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Ilona gomes 31-08-2018 um 18:36:42

  Enorm blij met het instructieset...scheelt een hoop geschreeuw tijdens het lesgeven. Was een microfoonhoesje kwijt geraakt, en na een mailtje had ik binnen een dag nieuwe binnen! Super goede service!

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Trees vreeswijk 06-06-2018 um 14:13:10

  Twee weken geleden een headset competition aangeschaft bij een wederverkoper van WHIS snel en goed geleverd toch nog een vraag die bij ons overbleef dus wij rechtstreeks WHIS gebeld super vriendelijk te woord gestaan en probleem direct opgelost ook op de vraag of wij nog een naamplaatje konden krijgen werd niet moeilijk gedaan

  SUPER !! Wat een service

  MVGR Trees Vreeswijk

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Danielle Quirijns 28-08-2017 um 17:38:54

  Erg blij met mijn Whis set!
  Ik heb hem gekocht bij de Heimolen,
  En na dat wij niet tevreden waren of de 1e whis set hebben
  wij hem gelukkig om kunnen rijden voor de competition uitvoering.
  Ik denk dat ik er nu ongeveer een jaar mee rijd.
  Maar zou niet meer zonder kunnen!
  Helaas heb ik wel andere oortjes moeten aan schaffen ivm met mijn gehoor toestellen.
  maar deze pasten er gewoon in!
  En dankzij mijn dispensatie rijd ik er ook mee tijdens wedstrijd wat heel fijn is!
  ik gebruik hem bij andere mensen als ik hun help, en die zijn er ook heel blij mee!

  kort om heel blij met mijn whis set!

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Lies Beuker 24-08-2017 um 08:45:50

  M'n - al wat oudere - ontvanger kraakte. Ik heb de set ter reparatie opgestuurd. En kreeg een totaal nieuwe ontvanger retour!
  Wat een geweldige service. Bedankt!
  Met vr gr Lies

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Myrna van Wijk 15-11-2016 um 09:52:53

  Wij zijn al jarenlange zeer tevreden gebruikers van de instructiesets van Whis. De service is top, we krijgen altijd meteen reactie op een vraag en bij bestellingen hebben we de vlg dag altijd al binnen. Ook over de instructiesets zijn we zeer te tevreden, wij kunnen niet meer zonder Whis!!

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Bianca 18-07-2016 um 13:08:28

  Ook ik kreeg een goede service. Ik stond door een navigatie fout te laat voor de (inmiddels gesloten) deur, maar die werd gewoon weer open gedaan ondanks een krap privé schema. Ik wilde de set testen met mijn Oticon streamer want dan zou het geluid rechtstreeks in mijn hoortoestellen kunnen klinken. En … het werkt super! Een heerlijk helder en duidelijk geluid. Geen geruis, gebrom of gekraak. En precies in de goede klanken/tonen versterkt door mijn hoorapparaten. Slechthorenden onder de lezers weten hoe fijn dat is want alleen een harder volume werkt niet.

  Ik gebruik de Competition hoewel terug spreken via mijn huidige streamer niet kan maar wellicht heb ik later een ander type streamer waarmee dat dan wel kan. Ik gebruik de set bij mijn eigen instructrice maar ook bij clinics. Super handig dat je ook hoort wat er tegen andere ruiters wordt gezegd. Je leert van een ander, maar je weet ook waar de andere ruiters heen rijden.

  Tevens kan ik tijdens een buitenrit makkelijker horen wat mijn (goed horende ) partner zegt. Hij heeft dan de instructie set op en hoeft niet keihard te praten. Ik antwoord gewoon rechtstreeks want zijn oren zijn goed. Ik ben er echt heel blij mee. Super tevreden over de kwaliteit en de service.


  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Kim Pijper 13-07-2016 um 20:33:02

  Lang gewacht en diverse vragen aan Whis, welke echt super snel beantwoord werden, eindelijk de whis competition besteld! Binnen 2 dagen netjes ontvangen en klaar voor gebruik! Helaas van mijn paard gevallen en hierdoor was het clipje afgebroken, contact gehad met whis en dezelfde dag nog reactie met een super oplossing! De whis competition is echt mijn favoriet aanzetten en gebruiken geen poes pas, scherp geluid en een mooi luxe model!

  Ook heb ik tijdens het bestellen een gratis dekje mee gezonden gekregen, dit was een aktie toen de whis net uit kwam. Wat een fijne dekje zeg! Ik rijd er erg graag mee.. dat wordt nog een extra bestellen ☺

  Kortom super tevreden over whis en hun service!
  Bedankt whis!

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  WHIS 05-06-2016 um 21:42:34

  Beste Vera,

  De foutieve levering is direct door ons aan jou onderkent en daarbij is tevens uitleg gegeven hoe de fout ontstaan was. Ook hebben we je gebeld op je mobiele nummer. Na de ontvangst van je email hebben wij direct een herstelactie uitgevoerd en ook dit is per email doorgegeven aan je. We hebben binnen een dag de juiste bestelling naar je verstuurd en deze bestelling is ook door jou ontvangen.
  We hebben een retour label naar je verstuurd voor het terug sturen van de de foutieve zending en die heb je ook gebruikt, de retourzending is door ons ontvangen.

  We hebben daarmee netjes het probleem opgelost en begrijpen niet wat je schrijft over dat je geen reactie van ons ontvangen hebt en dat wij niet je bestelling verstuurd zouden hebben.

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
  Vera 04-06-2016 um 22:11:26

  Fijn product, helaas heb ik geen goede ervaringen met de service. Één en ander is niet goed geleverd (nadat ik al het pakket van iemand anders had ontvangen), maar daar wordt helaas niet op in gegaan via de mail. Blijkbaar is het geen punt dat ik bijna 300 euro heb betaald voor iets wat niet goed compleet geleverd is. Geen sorry, niet alsnog versturen, gewoon helemaal geen reactie. Vreemd hoor.

  Preis
  Kommunikation
  Qualität
  Vertrauenswürdigkeit
  Service
   
  Seite 1 von 9